Week van ons water, fietstocht ‘Waterdriehoek’.

 

De Week van Ons Water is van 12-21 mei 2017. Die gaat over schoon water en gebruik van water in en om je huis. Overal in Nederland kun je dan dingen doen en meer te weten komen over water. Het lijkt heel gewoon dat er altijd schoon drinkwater uit de kraan komt. En dat we allemaal veilig zijn achter onze dijken en duinen. Maar werk aan ons water is nooit af.

Bij de balie van ’t Weetpunt af te halen folder “fietstocht Waterdriehoek. Ook te downloaden via onderstaande afbeelding. Meer info : Via de folder Die in ’t Weetpunt verkrijgbaar is. Folder “Week van ons water” Drechtsteden

Klik op onderstaande afbeelding voor de folder. Dan kunt u die zelf afdrukken en fietsen wanneer u wilt. Ook na deze week. Meer over de week van het water weten? Klik dan hier. Bovendien is er op Woensdag 17 mei “Slootjesonderzoek” bij ‘t Weetpunt. Start 14.30 tot 16.00 uur. ’t Weetpunt Develpad 169 3334 AR Zwijndrecht. aanmelden: nee. Bijzonderheden: gratis.

week van het water

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.