nieuwsbrief no 12 van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard.

Hij is er weer: de  a l l e r n i e u w s t e  nieuwsbrief no 12 van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard. De twaalfde van dit jaar. 

Misschien heeft u gemerkt dat er wat veranderd is aan de opmaak van de nieuwsbrief. De komende tijd zal ik enkele veranderingen aanbrengen die het makkelijker moeten maken om iets te vinden. In het vervolg zullen alle activiteiten aan het begin van de nieuwsbrief bij elkaar staan en daarna de rest van de artikelen.

Ga gerust ook eens mee met een excursie: we leren elkaar beter kennen en steken wat van elkaars (natuur)kennis op. Ook in de Zwijndrechtse Waard is de natuur volop in beweging. We zijn geïnterneerd in ontwikkelingen en waarnemingen, geef deze eens door.

m.a.w.:Opnieuw ‘tig’ pagina’s met wetenswaardigheden die natuurliefhebbers in de Zwijndrechtse Waard kunnen interesseren. Klik op de afbeelding om ‘m helemaal te lezen.

Oudere nieuwsbrieven lezen? Klik dan hier. 

nieuwsbrief 2017 no 12 Ron Stevense

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.