nieuwsbrief no 13 van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard.

Hij is er weer: de  a l l e r n i e u w s t e  nieuwsbrief no 13 van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard. De dertiende  van dit jaar. 

Wie was er fanatieker gisteren, ik of die vogelaar in het veld? Waarom deze vraag? Nu, ik zat met spanning naar voetballen te luisteren, naar mijn favoriete club en ik merkte dat anderen aan het “vogelen” waren. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik het laatste even uitgesteld heb en dat ik eerst mijn cluppie wilde zien en horen. Gelukkig ben ik wel blij dat we kampioen zijn geworden want bij verlies had dit mijn enthousiasme voor het vogelen nadelig beïnvloed.

Het weer wordt steeds beter en ik maak meer tijd vrij voor aanwezigheid in de natuur. Mijn eerste grote rit dit jaar kon niet stuk toen ik op mijn eerste locatie een roerdomp, woudaapje en vele andere soorten hoorde en zag in het riet. De komende tijd zullen we een aantal tellingen doen als werkgroep, zelf heb ik ben al reigers en mussen aan het tellen.

m.a.w.:Opnieuw ‘tig’ pagina’s met wetenswaardigheden die natuurliefhebbers in de Zwijndrechtse Waard kunnen interesseren. Klik op de afbeelding om ‘m helemaal te lezen.

Oudere nieuwsbrieven lezen? Klik dan hier. 

nieuwsbrief 2017 no 13 Ron Stevense

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.