scholen NME programma cursus 2017-2018 van de Stichting Natuur & Landschap – Zwijndrechtse Waard

De Schoolgidsen hebben in de voorbije schooljaren op jaarbasis meer dan 4000 leerlingen ontvangen in de natuur op meerdere locaties. Voor het lopende schooljaar 2016 -2017 hebben weer alle scholen in de Zwijndrechtse Waard hun groepen opgegeven voor de natuureducatie. Dit programma is nog gaande.

Voor het komende cursusjaar 2017 – 2018 zijn de voorbereidingen weer van start gegaan. Het programma is bijgewerkt en de scholen ontvangen daarbij ook een aanmeldingsformulier en een document met de doelstellingen.

Klik hier voor het allernieuwste programma boekje in pdf (afdrukbaar)
Klik hier voor het aanmeldingsformulier
Klik hier voor het Doelstellingen document.
(u kunt ook de afbeeldingen hieronder aanklikken)

 2017 - 2018 NME boekje voorpagina     2017 - 2018 NME boekje aanmelding     2017 - 2018 NME boekje Doelstellingen

Om aan al deze aanvragen te kunnen voldoen, moeten we zorgen dat we voor de toekomst genoeg schoolgidsen hebben. Daarom startten we in 2017 in  ’t Weetpunt opnieuw een Schoolgidsencursus. Verder lezen op de pagina van de schoolgidsen? Klik hier.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.