Nieuwsbrief no 19 van de werkgroep Flora & Fauna – Zwijndrechtse Waard

Hij is er weer: de  a l l e r n i e u w s t e  nieuwsbrief no 19 van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard. De negentiende van dit jaar. 

Het is altijd weer genieten in de natuur. Veel waarnemingen laten je steeds weer zien dat er veel aan variaties zijn in het buitenleven. We hebben de afgelopen periode weer verschillende activiteiten voorbij zie komen en sommige waren succesvol, andere wat minder.
Voor mij een signaal: wat kunnen we verbeteren en dat kan niet zonder medewerking van u. We zijn bezig met de voorbereiding van weer nieuwe activiteiten en ook de opening van
verbouwde Weetpunt is in zicht. Is hiermee een einde van een periode van bouwperikelen?dan zeg ik ja, maar je moet met de tijd meegaan en dus zullen na de opening nog vele
ideeën waar gemaakt gaan worden.

Wist u dat, als u iets bijzonders vindt in de natuur, dat wij dat graag van u ontvangen om het te kunnen gebruiken voor de inrichting van het Weetpunt?

Wat ons van meet af aan bezighoudt in het veld, is het Japans Knoopkruid bestrijden. Een verloren zaak of een kwestie van doorzetten? Hier gaan we binnenkort een discussie over voeren met de vrijwilligers en Staatsbosbeheer. We kunnen alles wel wegspuiten, maar……………… we komen er op terug. (Lees blz. 14)

m.a.w.:Opnieuw ‘tig’ pagina’s met wetenswaardigheden die natuurliefhebbers in de Zwijndrechtse Waard kunnen interesseren. Klik hier om ‘m helemaal te lezen. Of op de afbeelding hieronder.

Oudere nieuwsbrieven lezen? Klik dan hier. 

nieuwsbrief 2017 no 19 Ron Stevense

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten, WG Flora & Fauna. Bookmark de permalink.