Terugblik op de DAG VAN DE DUURZAAMHEID Winkelcentrum WALBURG 7 oktober 2017

Terugblik op de DAG VAN DE DUURZAAMHEID

Winkelcentrum WALBURG

7 oktober 2017

Officieel is afgesproken de Dag van de Duurzaamheid landelijk onder de aandacht te brengen op de 10de van de 10de; op 10 oktober dus. Maar om op een doordeweekse dinsdag een Duurzaamheidsmarkt te organiseren…. We zijn bang dat we dan een te klein publiek bereiken. En Duurzaamheid, ja dat gaat ons allen aan.

kickoff

Op zaterdagmorgen zag je om een uur of acht de eerste standhouders hun spullen naar binnen dragen. Die kraampjes waren de middag er voor geplaatst en een indeling was zo goed mogelijk gepland. Niet goed voor het winkelcentrum, maar wel handig voor de organisatie was een lege winkel, waar o.a. de 100 bomen en struiken – die de gemeente Zwijndrecht wilde uitdelen – een plekje konden krijgen.

Op de 2 stands van de SN&L-ZW en die van de Vereniging Arboretum Munnike Park werden voor liefhebbers nog lavendel plantjes – in pril stadium – uitgedeeld, beschikbaar gesteld door Florensis. Waarvan akte!

Klik op een afbeelding om de volledige terugblik te bekijken. Maar weet waar u aan begint! Met “links” in de namen van de standhouders.

Klik hier voor het volledige interview met weth. mevr. van Dongen

DSC03500 a DSC_0024 a DSC_0058 a DSC_0054 a

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.