Nieuwsbrief no 29 van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard

nieuwsbrief 2017 no 29 c Ron Stevense

Hij is er weer: de  a l l e r n i e u w s t e  nieuwsbrief van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard. De n e g e n e n t w i n t i g s t e van dit jaar. Ron Stevense zat ook deze week niet stil. Lees hier zijn laatste column: 

Op 4 november is het zover, dan gaan we als werkgroep “Natuuronderhoud Zwijndrechtse Waard ”een open dag organiseren. De enige wens die we hebben is mooi weer en een goede belangstelling. We willen graag laten zien hoe nuttig het is dat  er werkzaamheden in de natuur (moeten) worden verricht. Ik zie nu al uit naar deze dag. Lees verderop in de nieuwsbrief de dagindeling.

Op de Hooge Nesse zijn twee verschillende geocache routes uitgezet. Zelf heb ik er (nog) geen verstand van maar de liefhebbers kunnen op de website en op internet wel de juiste gegevens vinden. Als dat niet lukt stuur dan even een mailtje en we zorgen dat u de gegevens krijgt.

Ook de inrichting van vleermuizen kelder krijgt vorm, aanschaf van materiaal is gaande. We hebben verschillende oplossingen gevonden voor een juiste manier van inrichten.
We zullen nog wat adviezen inwinnen en dan binnenkort gaan beginnen. We zijn ook een beetje boer geworden omdat het gras rondom het verblijf van de zwaluwenwand gemaaid moet worden.

De Stichting Natuur en landschap Zwijndrechtse Waard heeft met zijn werkgroepen diverse activiteiten, lezingen en excursies. Help ons dit bekend te make. Mond op
mondreclame is de beste reclame die je kunt maken.

m.a.w.: Opnieuw ‘tig’ pagina’s met wetenswaardigheden die natuurliefhebbers in de Zwijndrechtse Waard kunnen interesseren. Klik hier om die laatste helemaal te lezen. Of op de afbeelding hieronder.

Oudere nieuwsbrieven lezen? Klik dan hier. 

nieuwsbrief 2017 no 29 c Ron Stevense

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.