Bezoek aan vleermuiskamer

vleer1

Woensdagochtend 8 november hebben Simon en Sam van basisschool de Toermalijn de vleermuiskamer op de Hooge Nesse bezocht. Simon (grp 5) en Sam (grp 4) zijn samen een werkstuk aan het maken over vleermuizen en waren heel benieuwd hoe een verblijf voor vleermuizen er uit kan zien. Wat het bezoek nog extra interessant maakte, was natuurlijk dat ze onder schooltijd op onderzoek mochten. Ron, Evert en Jan hebben wel met ze afgesproken dat er in hun werkstuk een apart hoofdstuk over Nederlandse vleermuizen komt.
Klik op de fladderende vleermuis om naar een een kort verhaaltje te luisteren. Daarna links boven op het pijltje  <– ‘terug’ klikken.  Voor de andere afbeeldingen even scrollen.

DSC_0201

DSC_0199

vleerm15 vleerm16

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.