Ons leven met bijen; dinsdagavond 14 nov. in ‘t Weetpunt

Bordje__Opgepast_51150497f197b

aanvang 20.00, Weetpunt open vanaf 19.30

Lezing en film over bijen.
Stichting Natuur & Landschap – Zwijndrechtse Waard,
“Flora en Fauna Werkgroep Zwijndrechtse Waard” –>
Onderwerp:
“Ons leven met bijen” door: Iwan Stankovic.

Iwan is imker op de Hooge Nesse en wil aan ons door middel van een lezing en het vertonen van een film meer vertellen over zijn ervaringen met bijen. Ook zal er gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Bijen worden bedreigd door allerlei pesticiden, dat is wel bekend. Tijdens deze lezing zal het nut, de noodzaak en de belangrijke functie van bijen vanwege het bestuiven van onze bloemen en gewassen aan de orde komen. De avond is kosteloos en … neem gerust iemand mee.
Meer lezen? Klik dan op een van beide afbeeldingen.

bijen in nood 1

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.