Nieuwsbrief no 4 van de werkgroep Flora en Fauna Zwijndrechtse Waard

nieuwsbrief 2018 no 04 Ron Stevense

Hij is er weer: de  a l l e r n i e u w s t e  nieuwsbrief van de Werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard. De  v i e r d e  van dit jaar. Ron Stevense stelde die weer samen. Lees hier alvast zijn laatste column:

A.s. dinsdag is de jaarlijkse jaarvergadering van de Flora en fauna Werkgroep Zwijndrechtse Waard” . Uiterlijk zaterdag wordt de agenda rondgestuurd aan de personen die hieraan meewerken. Als u geen uitnodiging heeft gehad dan kunt u mij even een mail sturen. Ik hoop dat jullie komen en dat we een goede avond hebben. Laat je stem horen.

In de vorige nieuwsbrief was op deze pagina een zwartkop te zien maar ik had matkop neergezet. Onterecht , goed opgemerkt. En bedankt.

Na een ganzentocht, die helaas niet druk bezocht werd, hebben we toch een goede dag gehad. Verschillende ganzen en ander vogels soorten hebben we gezien. Maar het was
niet zo druk met de soorten. Wel een geslaagde en gezellige dag.

Verbouwing van het Weetpunt is al achter de rug maar er moeten nog verschillende werkzaamheden verricht worden. O.a. opruimen en inrichten van de panelen en presentatie tafels. Daar zijn verschillende ideeën voor. Heb je zelf ook een idee – meld het dan. We hebben al microscopen gekregen we kunnen weer een voorwaarts ………

Let op de Werkgroep Hooge Nesse: as zaterdag verzamelen EENMALIG bij de ingang van de waterzuivering. Daarna zoals gewoonlijk verzamelen bij de werkplaats (einde verharde
pad).
Bent u nieuw of wilt u eens komen kijken? Dan is een mail met telefoonnummer genoeg dan zal ik u bellen om vertellen hoe het werkt.

m.a.w.: Opnieuw ‘tig’ pagina’s met wetenswaardigheden die natuurliefhebbers in de Zwijndrechtse Waard kunnen interesseren. Klik hier om die laatste helemaal te lezen. Of op de afbeelding hierboven.

ook interessant: de agenda van de werkgroep Flora & Fauna Zwijndrechtse Waard

Oudere nieuwsbrieven lezen? Klik dan hier. 

nieuwsbrief 2018 no 04 Ron Stevense

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.