Verkerkloop 2018 steunt natuureducatie! 16 – 5 – 2018

Verkerkloop
Verkerkloop 2018 steunt natuureducatie!

Goede doel:
De Verkerkloop 2018 gaat zich  inzetten voor de “Schoolbus Natuureducatie”!

In de Zwijndrechtse Waard krijgen de kinderen van alle basisscholen al 10 jaar natuurlessen in de natuur. Het vervoer van deze kinderen wordt steeds meer een uitdaging voor de kinderen en de scholen. Vandaar dat wij ons samen met Rotary Zwijndrecht Waal en Devel gaan inzetten voor het faciliteren van een schoolbus, speciaal voor deze natuurlessen! Kijk voor meer informatie over het goede werk van de Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel op hun website: www.rotary.nl/zwijndrechtwaalendevel

Inschrijving Verkerkloop 2018 is geopend

Ga je voor een PR of sportief genieten van het prachtige hardloopfestijn? Op 16 mei 2018 zullen de startschoten klinken voor de 41ste Verkerkloop. Alle voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Uiteraard hopen we dat jij ook dit jaar weer van de partij bent!

Het is inmiddels mogelijk om vooraf in te schrijven. Kijk voor alle informatie regelmatig op de website https://www.verkerkloop.nl/

en/of volg via facebook.com/verkerkloopzwijndrecht  en twitter.com/verkerkloop

Verkerkloop

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.