Jarig zijn, heerlijk

Jarig zijn, heerlijk! Feest tussen alle voorjaarsbloemen. Iliana vierde haar zesde verjaardag met vriendjes en vriendinnen. In een prachtig zonnig park met de knapzak op pad.
Wat is een knapzak? – zo gingen heel vroeger de mensen naar hun werk. Met brood en drinken. Dus jullie gaan nu ook op pad met een zelfgemaakte knapzak, met drinken en iets lekkers er in. Dat ziet er toch heel spannend uit.

Onderweg allemaal leuke spelletjes gedaan. Eerst zingen voor de jarige, bellenblazen, bloementooi maken, muziek met takken maken wie kan dat!!!!! En.. op zoek naar de sleutel van de schatkist. Het was weer een leuke spannende verjaardag.

Het feest team van ’t Weetpunt Idse en Lidy

2 mei feestje c           2 mei feestje a2 mei feestje b

Dit bericht is geplaatst in Kinderfeestje. Bookmark de permalink.