het bruiste

Bruisende middag bij de Scharrelkids.

In “het Weetpunt” in Zwijndrecht  was het woensdag 20 juni  weer een bruisende middag bij de scharrelkids.

De kinderen en de meegekomen ouders, oma’s en opa’s gingen met een emmertje het park in om allerlei plantjes en gevallen bloemenblaadjes te verzamelen. In het gras waren vooral het madeliefje, de paardenbloem en de witte klaver te vinden. Ook sprong er nog een kikkertje voorbij, maar die mocht natuurlijk niet mee.

Terug in ‘t Weetpunt werd  er van de gevonden verzameling een natuurschilderij gemaakt en wat gedronken.  Met een vlindertikspel  werd de middag afgesloten en gingen ze met hun schilderij en een lekkere honingtraktatie weer naar huis.

De volgende scharrelkidsmiddag is 18 Juli van 14.30 tot 16.00. Het gaat dan over “geuren en kleuren” en alle kinderen van de basisschool leeftijd zijn welkom.

Meer informatie: www.ivn.nl/dordrecht

IMG_7166

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.