Duurzaamheidsmarkt 13 oktober, dit jaar in het pand van de KIJKSHOP / WC Walburg

poster dag van de duurzaamheid Zwijndrecht ontwerp 4 2018

Dag van de Duurzaamheid in winkelcentrum Walburg

Klik op een afbeelding voor de deelnemerslijst; in digitale vorm kunt u ze aanklikken oom hun websites of Facebook pagina’s te bekijken….

Zaterdag 13 oktober 2018 organiseert de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard samen met de gemeente Zwijndrecht voor de zevende keer de Dag van de Duurzaamheid in Zwijndrecht. Dit is jaar is de duurzaamheidsmarkt wederom in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

Vanwege de verbouwingsactiviteiten kunnen we in het pand van de KIJKSHOP

De dag staat in het teken van onze leefomgeving, ons klimaat, duurzame energie, biodiversiteit, hergebruik van materialen, groen, afval en alles wat te maken heeft met duurzaamheid. Bedrijven en organisaties die werkzaam zijn op het gebied van duurzaamheid zijn aanwezig op deze dag.

De gemeente Zwijndrecht bijv. is van de partij met fruitbomen! Bijna gratis!

Er zijn nog kramen/plaatsen beschikbaar. Aan deelname op de duurzaamheidsmarkt zijn voor deelnemers geen kosten verbonden; het gebruik van een kraampje/plek is gratis.

Voor meer info en aanmelden kunt u bellen (078-6101879) of mailen naar de secretaris van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard: cees.roosendaal@hetnet.nl

Hoort zegt het voort!

poster dag van de duurzaamheid Zwijndrecht ontwerp 4 2018

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.