onverlaten in de maneschijn….

Vanmorgen in alle vroegte werd ontdekt dat er was ingebroken en gestolen in de bouwkeet en gereedschapscontainer bij het in aanbouw zijnde NME centrum op de Hooge Nesse. Terwijl romantisch Zwijndrecht zich zou gaan laven aan Valentijnsdag, met lieve gedichten, lekkers  en – voor de gelegenheid iets duurdere – bloemen voor de geliefden, hebben onverlaten geprobeerd hun slag te slaan.

Het toegangshek van de bouwplaats is vernield. De bouwkeet is open gebroken, de brandblussers leeggespoten en alle pakken koffie in het rond gestrooid. Leuk toch? Uit de gereedschapscontainer zijn elektrische spullen ontvreemd.

Bij het Beachveld een eindje verderop is het Dixi toilet verdwenen. Dan moet je toch spierballen of een kraan meebrengen. Dat doe je niet zo maar even.

Buitengewoon vervelend, balen !! (nogal een eufemisme) een klap in het gezicht voor al die vrijwilligers die zich inzetten om van het Hooge Nesse Veerplaatgebied iets moois te maken. Het geld dat er mee is gemoeid, komt van belastingbetalers uit de gemeente Zwijndrecht HJD en de inwoners van Zuid-Holland. Om woest van te worden! Zouden de daders hun ‘opbrengst’ gebruiken om hun geliefden van een aardig bloemetje te bezorgen?

IMG-20190214-WA0004 IMG-20190214-WA0003 IMG-20190214-WA0002

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.