24 maart: Arboretum Munnike Park “in schuivende knoppen”

Op zondagmiddag 24 maart kunt u samen met enthousiaste IVN gidsen een wandeling maken door het Arboretum Munnike Park. De wandeling start om 13.30 uur bij ’t Weetpunt, Develpad 169, 3335 AR te Zwijndrecht.

Tijdens de 2 uur durende wandeling gaan we de ontluikende ofwel schuivende knoppen aan bomen en struiken bekijken. Hoe herken je de bomen en struiken in de winter? Wat valt je op? We kijken hierbij niet alleen naar de knoppen, maar ook naar andere bijzondere kenmerken. Samen gaan we zoeken naar vormen, kleuren en geuren. Hierbij gebruiken behalve onze zintuigen, ook andere hulpmiddelen. De wandeling is interactief, dus we nodigen iedereen van harte uit om mee te doen.

Beukenknop

DSC06128

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.