hoeveel vissen blijven er over als er acht in het water zwemmen en er zeven verdrinken…

Slootjes onderzoek. 

Met schep net en emmer naar buiten. Veel kinderen kwamen op deze activiteit af met hun ouders. Na eerst een goede uitleg van Leo Jansen , kwamen we er allemaal achter wanneer water schoon is. Als er veel vissen en waterdiertjes in worden gevonden. Na een raadsel van een van de deelnemertjes: Raden hoeveel vissen blijven er over als er 8 in het water zwemmen en er zeven verdrinken?????? Raden maar……………… Daarna met visnetjes en emmertjes naar buiten, dat is toch wel erg leuk om te doen. Allemaal hebben we ontdekt!!!!!

Het water in het Arboretum park is heel schoon.

Het IVN Scharrelkidsteam van ’t Weetpunt; Leo, May, Chantal, Sander, Annie, Geno, Lidy

20190511_141458 20190511_141436

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.