Oehoeoeoeoe….. !!

uil-bewegende-animatie-0067

Uilenballen pluizen, zaterdagmiddag 14 december, n ’t Weetpunt.
Een Bosuil, Ransuil, Velduil, Kerkuil, Sneeuwuil, Oehoe

De aanwezige kinderen hingen onze gids May aan de lippen. Het was ook allemaal zeer spannend en leerzaam. May had zelfs twee opgezette uilen meegenomen. De kinderen zaten vol met vragen en waren heel erg geïnteresseerd in het leven van de uilen.

Wat is een braakbal…. Daar kwamen ze achter toen iedereen een braakbal kreeg om uit te pluizen. Hele skeletjes werden bij elkaar gezocht. Het was weer een middag om niet te vergeten. In 2020 starten we weer met wilgenhutten bouwen. Tot dan allemaal…

De vrijwilligers van ’t Weetpunt, May, Chantal, Leo, Sander, Annie en Lidy

20191214_144512 20191214_133503

Dit bericht is geplaatst in Weetpunt, Zaterdagmiddag activiteit. Bookmark de permalink.