warme chocolademelk en kerstkransjes

Kerstwandeling. Woensdagmiddag 18-12 kerstwandeling met lampion bij ‘t Weetpunt, Develpad 169 3335 AR Zwijndrecht.

De voorleeskampioen van de basisschool heeft deze middag het kerst verhaal voorgelezen. Het kerst verhaal met mooie afbeeldingen van Dick Bruna. Deze afbeeldingen stonden ook allemaal in het park met een lichtje er bij. Na het voorlezen gingen de kinderen op pad langs al deze mooie kerstplaten van Dick Bruna.

Weer terug in ’t Weetpunt stond de warme chocolade melk klaar en nadat iedereen een kerstwens in de boom had gehangen, mochten ze ook nog allemaal een kerstkransje uit de boom halen. Een mooie middag met veel belangstelling van ouders en kinderen. Met deze kerst wandeling hebben we ons jaar afgesloten. In 2020 staan we weer klaar om iedereen te ontvangen met een mooi natuurprogramma. 

Het IVN Scharrelkidsteam van ‘t Weetpunt, Nanda en Lidy

20191218_151210 20191218_144041

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.