wandeling in het Arboretum Munnike Park – een aanrader

Zondag 26 januari 2020: Wandelen met Leny Mars.

Tot mijn eigen verbazing sloot ik me zondag aan bij een natuurwandeling o.l.v. Leny Mars door het Arboretum Munnike Park. Doel van de wandeling was om te laten zien, wat er eind januari zoal groeit en bloeit en kleur heeft in het park.

Het leuke van de wandeling is/was, dat je na afloop een meer geoefend oog hebt gekregen om allerlei nuances in de natuur van het Arboretum Munnike Park te zien. Het weer werkte mee, dat was ook prettig!

Leny kent veel bomen en planten zowat allemaal bij naam. Ik ben die al weer vergeten, maar het beeld van een zonnige zondag, eind januari in het park, blijft op mijn netvlies. Echt een aanrader om zo met Leny op stap te gaan. Hieronder een impressie. Suze Rozendaal

zon en schaduw witte helleborus uitleg van Leny sneeuwklokjes paarse helleborus nog steeds bloeiend hangende bloemen goed kijken al vroeg in bloei

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.