Stemmen op de Hooge Nesse Veerplaat – HOORT, ZEGT HET VOORT !!!

 

Beste lezer, HOORT ZEGT HET VOORT….

Wil je ons helpen? MEER DAN 50 STEMMERS GINGEN U VOOR! NOG NIET GESTEMD? HET KAN NOG…
De Stichting Hooge Nesse Veerplaat is geselecteerd voor een donatie van het ING Nederland Fonds. Jij kunt ons helpen het hoogste bedrag te ontvangen door te stemmen. 
Dat kan hier:

www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-hoogenesseveerplaat

Als je in de buurt van de Hooge Nesse woont, lukt het met de postcode en vul anders in het zoekvak Stichting Hooge Nesse Veerplaat in.
Volg dan de aanwijzingen.

Je stem moet nog worden bevestigd in een email bericht

Voor meer informatie over het ING Nederland Fonds, klik dan hier:
www.ing.nl/de-ing/over-de-ing/INGNederlandfonds/help-nederland-vooruit/index.html

Vanaf woensdag 22 januari 13.00 uur tot en met 11 februari 2020, drie weken lang, kan heel Nederland stemmen op een lokaal initiatief in de buurt.

In ons geval dus de Stichting Hooge Nesse Veerplaat. Hoe meer er gestemd wordt op ons initiatief, hoe meer we kans maken op de hoogste donatie door ING van € 5000,- 

Op een initiatief dat door ING is geselecteerd voor de stemronde van Help Nederland Vooruit. Per e-mail adres kan 1x gestemd worden. Op de stempagina www.helpnederlandvooruit.nl kunnen stemmers stichtingen zoeken op postcode, naam of door op een regio te klikken op de kaart van Nederland. Nederland is opgedeeld in 52 regio’s.

Per regio zijn er 5 stichtingen geselecteerd. Stichting Hooge Nesse Veerplaat valt binnen de regio Ridderkerk-Barendrecht. 

Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Hans Bakker, voorz. Stichting Hooge Nesse Veerplaat
www.hoogenesse.nl

Als u door-scrolt tot onder de afbeelding vind u links die meer vertellen over wat er de afgelopen jaren is gebeurd op de Hooge Nesse Veerplaat 

ING aktie help Nederland vooruit

Dit bericht is geplaatst in NME, Schoolgidsen, Vogelwerkgroep, WG Flora & Fauna, WG Natuuronderhoud. Bookmark de permalink.