in de aanloop naar de Boomplantdag is er al les gegeven over bomen, de kinderen zagen er naar uit, maar helaas – het evenement wordt uitgesteld tot nader order, vermoedelijk in het najaar

Nationale Boomfeestdag 2007 1            hetistijdcompleet1kopie

In de aanloop naar de Boomplantdag, zijn al twee schoolgidsen op de scholen les gaan geven over bomen. Vanmorgen 11-3 -2020 hebben Francina en Connie de bomen-les gegeven op De Rank en de Koningin Julianaschool in Heerjansdam.

Beiden groep 8. De kinderen vonden het leuk en deden goed mee. Sommigen wisten al veel. Ook wij vonden het erg leuk. Met de juffen afgesproken dat ze houten labels maken, waarschijnlijk 1 per groepje van ca. 4 kinderen, om in de bomen te hangen. Ook vullen ze de lijst voor de tijdcapsule in. Volgende week zien we ze weer om de bomen te planten.

Groet, Connie

Nog eens luisteren naar het bomenlied? Klik dan op het logo. De hele tekst lezen? Klik dan op de muzikale afbeelding.

logo Zwijndrecht Duurzaam scherp logo_SNLZW scherp

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.