Beste Leden van IVN en KNNV in Dordrecht en omgeving

IVN Logo met naam

Wat een prachtig eerste weekend van de lente 2020.  Toch kan ik er minder uitbundig van genieten dan  andere jaren. Samen de natuur in, genieten van parken waar de stinzenflora, momenteel prachtig bloeit is er niet bij. Gelukkig mogen we in Nederland, in klein verband, met voldoende onderlinge afstand tot elkaar,  nog een rondje  in de buitenlucht maken. Echt gezellig is het niet maar alles beter dan verplicht binnen blijven. Laten we hopen dat de corona-crisis snel minder wordt en de beperkingen worden opgeheven.

Gezien de ernst en de toename van het aantal besmettingen denk ik echter dat we de mooie lente grotendeels vanachter de ramen moeten beleven.  Dat is nu  net iets waar natuurliefhebbers niet van houden. Die willen buiten zijn, horen, proeven,  zien, voelen en ruiken. Met alle zintuigen de natuur beleven en dat zal de komende tijd hoogstwaarschijnlijk beperkt zijn.

De besturen van KNNV en IVN hebben uiteraard wel nagedacht over het vervolg.  Omdat de ontwikkelingen rond het coronavirus dagelijks veranderen is er moeilijk een voorspelling te doen wanneer we echt verder kunnen met ledenavonden, excursies, moestuinen en werkgroepen. Uiteraard houden wij net als u de berichten in de gaten en laten u weten wanneer we echt weer samen onze ledenactiviteiten kunnen opstarten.

Wij wensen u sterkte in deze barre tijden

Met vriendelijke groet, namens het bestuur, 

Frans Beuvens

DSC06128

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.