update over werkzaamheden op de Hooge Nesse Veerplaat

valk 2

Hooge Nesse/Veerplaat werkzaamheden. Betreft: update werkzaamheden

Tot 1 juni zijn alle activiteiten en werkzaamheden van de “Werkgroep Flora en Fauna Zwijndrechtse Waard” geannuleerd, conform de richtlijnen van de regering.

We zullen elkaar zeker de komende tijd missen en ik hoop dat iedereen op zijn eigen manier zijn tijd invult en er mee omgaat. Als je ideeën hebt of iets anders wat nuttig is, meld het dan aan mij: rstevense@chello.nl .

Er zijn wat uitzonderingen.

Vogeltellers
Tellingen om broedvogels te monitoren en ander broedvogelonderzoek vinden vooral in de vroege ochtenduren in grotere natuurgebieden plaats. De landelijke maatregelen staan op dit moment niet in de weg om naar buiten te gaan om op die manier vogels te tellen. Een frisse neus halen in de vorm van een vogeltelling is dus nog mogelijk, mits je gezond bent en onder deze voorwaarden: om verder te lezen, klik hier of op de afbeelding.

natuurwerkdag DSC_3047

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.