“The future will either be green or not at all”

2020-05-01 nieuwsbrief Natuur & Milieu logo milieu federatie

“The future will either be green or not at all”, sprak de Australische oud-politicus, milieuactivist en arts Bob Brown zo’n twintig jaar geleden. Een quote naar ons hart! ‘Ons’ is in dit geval de Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland. Een groene toekomst of geen toekomst.

De redactie van de website van SN&L-ZW ontving de laatste nieuwsbrief van Natuur en milieu federatie zuid-Holland. In deze nieuwsbrief o.a. het blog van Alex Ouwehand, die kansen ziet om als samenleving sterker uit de crisis te komen. Als we de lessen van corona ter harte nemen en durven te kiezen voor een circulaire en duurzame economie, kunnen we toekomstige generaties een gezondere en veiligere leefomgeving bieden.

Klik op één van de afbeeldingen om een kijkje te nemen op de website van de Natuur & Milieufederatie ZH. Zeer veel bemoedigende informatie voor liefhebbers van GROEN.

2020-05-01 nieuwsbrief Natuur & Milieu

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.