Ouderenwandeling

Wanneer:
25 april 2018 @ 13:30 – 15:30
2018-04-25T13:30:00+02:00
2018-04-25T15:30:00+02:00
Waar:
't Weetpunt
Develpad 169
3335 AR Zwijndrecht
Nederland
Kosten:
Gratis

ouderenwandelingen 2018

De natuur in
Voor de meeste mensen vanzelfsprekend, maar voor sommige ouderen is dat niet zo eenvoudig meer. <Op een aantal 4e woensdagen van de maand> organiseren we voor bewoners van verzorgingstehuizen een natuurwandeling, aangepast aan het tempo en de beleving van de deelnemers.

Het is mogelijk om hier individueel bij aan te sluiten, mits u zelf zorgt voor begeleiding. Ouderen die nog vitaal zijn, verwijzen we graag naar een reguliere wandeling met een gids. U kunt hiervoor terecht op de kalender op deze website.

IVN gidsen / Ouderenwerkgroep
klik hier of op één van de afbeeldingen voor de afdrukbare folder.
Deze ligt niet in ‘t Weetpunt achter de balie

op woensdag 25 april verwelkomen we bewoners uit de Lichtkring (Zwdrt)

op woensdag 23 mei
worden bewoners uit de Zonnebloem  (Ridderkerk)
welkom geheten

——————————————————————————————————-
Programma
De middag start om half twee. Eerst maken we een gezellige wandeling door het natuurgebied. Wij vertellen u over allerlei mooie, gewone en bijzondere dingen in de natuur.
We bezoeken de kruidentuin, een insecten-flat en lopen langs de prachtige bloemen en planten bij ’t Weetpunt. Na de wandeling is er tijd voor een kopje koffie of thee. Aansluitend is er nog een binnen activiteit die aansluit op het seizoen. Om half vier is het programma afgelopen.

Aanmelden
Deelname aan een van de wandelingen kan individueel (zo nodig samen met uw begeleider) of met een groep. Vooraf aanmelden bij
Mw. Janneke Petter
Email: ouderenwg@natuur-zw.nl
Er ligt geen folder achter de balie, klik hier of op een afbeelding voor de digitale, afdrukbare versie. Als er behoefte is aan een extra wandeling, kunnen we dat bespreken

ouderenwandelingen 2018

Bookmark de permalink.