Werkgroep IVN Natuurgidsen

Op 10 – 10 – 2014 kwam er een nieuwe schoolgids bij. Klik hier voor het bericht

———————————————————————————-

Donderdagavond 31 januari 2013 is de IVN natuurgidsen cursus van start gegaan.

Er volgen hierna nog 50 lessen (!) en als alles goed verloopt…… ontvangt deze groep 26 juni 2014 hun IVN natuurgidsen diploma en staan ze allemaal (zeker met mooi weer in de zomer) stralend en met bloemen en hun diploma op de zelfde plek voor ’t Weetpunt.

Dan heeft de Zwijndrechtse Waard een aantal gediplomeerde IVN natuurgidsen om U tegen te zeggen.Wij zijn blij met zoveel enthousiaste deelnemers en hopelijk veel opvolgers in ’t Weetpunt. Nu er nog even tegen aan.

Op de foto de cursisten met het cursisten team.

IVN Deelnemers NGC 2 feb 2013

Zij reageerden op onderstaand bericht:

Het IVN afdeling Dordrecht. Instituut voor natuur educatie & duurzaamheid organiseert:

2013 / 2014

IVN Natuurgidsen cursus

IVN-Natuurgidsencursus is bedoeld voor mensen die zich actief in willen zetten binnen het IVN. Binnen afdeling Dordrecht en Zwijndrecht is er behoefte aan:

Algemene natuurgidsen voor volwassenen of kinderen, Schoolgidsen. Natuurgidsen op specifiek gebied zoals bijvoorbeeld vogels of paddenstoelen of anderszins projectleiders voor kortlopende projecten. Coördinatoren werkgroepen, opleiders, docenten cursussen bestuurders PR-medewerkers

De cursus is een combinatie van theorie en praktijk, de ene helft van de cursusuren wordt besteed aan buitenexcursies, de andere helft aan theorieavonden. Bij voldoende deelname aan de cursus (80%) en gebleken deskundigheid, levert dit een landelijk erkend IVN natuurgidsen diploma.

Voor meer (afdrukbare) informatie klik hier. Voor de nieuwe folder klik hier.

____________________________________________________________