‘Hoogste punt viering’ op de Hooge Nesse

Wat een paar jaar geleden nog zo ver weg leek, wordt de laatste maanden van dit jaar werkelijkheid: een NME gebouw op de Hooge Nesse. Een feestje vanwege het bereiken van het hoogste punt was dus op zijn plaats. Heel wat genodigden waren er op afgekomen.

Deze konden luisteren naar enkele toespraken, waaruit men kon opmaken dat dit gebouw niet zo maar een gebouw is. Sowieso is het circulair; het doel is uiteindelijk autarkisch. 

Eerst kwamen Hans Bakker (voorz. SHNV) en Arjan Karssenberg (Sus ateliers) aan het woord. Hans noemde Jan Huisman, de gangmaker van een circulair en – nog liever – een autarkisch gebouw op de Hooge Nesse. Vervolgens kwamen de studenten van Sus ateliers die hierbij betrokken zijn aan het woord. Veel meer is te lezen door verder te scrollen…

Wethouder Jacqueline van Dongen plaatste de vlag op het hoogste punt. Klik hier voor een verslag met meer foto’s of op onderstaande afbeelding.

zo moet ie worden

NME gebouw 2019 sept in bijlage Dordt centraal 1

NME gebouw 2019 sept in bijlage Dordt centraal 2

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.