‘t Weetpunt weer open voor bezoekers, nog niet op zaterdagmiddagen…. behoudens….

 Het Weetpunt gaat weer open voor bezoekers! 

Woensdag 23 juni gaat het informatiecentrum ‘t Weetpunt weer open. Dit centrum in het Munnikepark bij de Devel is een ontmoetingsplek voor jong en oud.  Vooral voor hen die wat willen zien en horen over de natuur en het landschap in de Zwijndrechtse Waard.

Elke woensdagmiddag, zaterdagmiddag (let op, bij gebrek aan voldoende gastvrouwen en – heren nog niet in juni juli en aug) en zondagmiddag van 13-16 uur wordt u ontvangen door vrijwilligers die u van harte welkom heten. Kom ook genieten van een wandeling door het mooie Arboretum Munnike Park.

 YES, het kan weer.

Vriendelijke groet, namens het bestuur SN&L-ZW, Wim Los (vz)

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.