Jong geleerd, oud gedaan: Hoog Kabouter bezoek

Heel veel kabouters hebben vandaag een bezoek gebracht aan ’t mooie Arboretum in Zwijndrecht. Wel 8 hulp kabouters zijn  op zoek gegaan naar deze kabouter groep. Bij de insectenflat gelukkig een kabouter gevonden. Iris  legt de hulpkabouters uit over de insecten die blij zijn met deze flat. Ook nog bij de insectenmuur weer een kabouter aanwezig. Het was allemaal zeer spannend. Alleen helaas 6 kabouters zagen het niet meer zitten en zijn meegegaan met bezoekers. Nu gaan we maar eens in Zwijndrechtse tuinen kijken of deze kleine rakkers daar staan te pronken. Ondanks dit grote gemis is het kabouter feestje verder feestelijk verlopen.

Het feest comité van “t Weetpunt, Iris en Lidy

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.