Rabo clubsupport 2021

De stichting Natuur & Landschap – Zwijndrechtse Waard doet ook dit jaar weer mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen met de Rabo ClubSupport actie. Dit bedrag gaan we gebruiken voor een aantal doelen te kunnen realiseren.

  1. de opleiding van vrijwilligers in ‘t Weetpunt om het AED apparaat te kunnen bedienen om uiteindelijk levens te redden
  2. het organiseren van de natuur lessen aan de 4000 basisschoolleerlingen in de Zwijndrechtse Waard door onze schoolgidsen
  3. aanschaf en of vervanging van materiaal voor het natuur onderhoud van onze werkgroepen
  4. opzetten van exposities in ‘t Weetpunt.

Uw/jouw hulp hebben we daarbij nodig! Bent u/ben jij lid van Rabobank IJsselmonde- Drechtsteden stem dan op ons! Van 4 tot 25 oktober kan er gestemd worden. U vindt ons in de regio IJsselmonde-Drechtsteden op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht/clubdetail?id=199356

of klik op een van de afbeeldingen

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.