Nieuwsbrief Wetenswaard 03

 

Hierbij de derde nieuwsbrief nieuwe stijl “Wetenswaard” van de SN&L-ZW, samengesteld door Ron Stevense. Klik hier of op een van de afbeeldingen om deze te openen. Lees hieronder alvast zijn column.

“Gisteren (18/12/21) zou de nieuwsbrief verstuurd worden, maar door de aangekondigde maatregelen betreffende het corona virus heb ik een dag gewacht. Wat zou er gaan gebeuren? We weten het inmiddels: een complete lockdown. Dus alles ligt stil. Opnieuw moeten we alle activiteiten afgelasten. Omdat op dit moment voor mij nog niet duidelijk is wat wel of niet georganiseerd wordt: kijk even op de website.

Ja, we zijn het zat deze virus en de maatregelen die genomen worden zijn we ook zat; probleem is dat het virus ons nog niet zat is.

De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Een jaar waar veel georganiseerd werd, maar ook weer afgelast. Iedereen ging door om er het beste van te maken.

Per 1 januari treedt onze gewaardeerde voorzitter Wim Los af en wordt opgevolgd door Hans bakker. We zullen Wim zeker missen maar weten dat Hans het ook goed gaat doen. In de nieuwsbrief hebben beide een artikel geschreven waar meer in staat.

De komende periode mogen we niet veel en dat zijn de mooie momenten om eens in de natuur te gaan wandelen. Er is ondanks het sombere weer zoveel moois te beleven.

We maken weer nieuwe plannen en activiteiten komen er wel weer. We geven niet op en ik hoop dat iedereen zich toch vermaakt, ondanks dat we niet bij elkaar mogen zijn. Graag tot 2022 ……………”

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.