Beste vrijwilliger: prettige feestdagen en een voorspoedig 2022

Beste vrijwilliger,

We schreven: 
“Het jaar 2020 zal de geschiedenis ingaan als een zeer turbulent jaar, alles wat wij in 2019 normaal vonden is nu niet meer normaal. 
Wij mogen geen handen meer schudden, we moeten anderhalve meter uit elkaar blijven, niet met onze kinderen en/of kleinkinderen knuffelen, niet reizen en niet meer uit eten gaan. 
Hierdoor ontstaat eenzaamheid en angst, veroorzaakt door een vijand die we niet kunnen zien of voelen maar die er wel is.
Maar er is licht aan het eind van de tunnel, volgend jaar zal naar ons gevoel een veel beter jaar worden. Wij verwachten daarom, dat wij elkaar in 2021 weer veel vaker zullen zien om het vrijwilligers werk voor onze Stichting te doen”.

Deze zinnen zijn van december 2020 en kijk, er is niets veranderd of toch wel?

Zijn wij moedelozer geworden? 
Wij, als bestuur van de Stichting, willen iedereen een hart onder de riem steken en laten we vooral de moed er inhouden en elkaar niet bestoken met negatieve gedachten.
Hier komen we ook wel weer uit.
Wij denken wij als bestuur zelfs beter, we gaan waarderen wat we  hebben als vrijwilligers en dat  gevoel willen we niet meer kwijt in 2022. 
Kop op, er komen betere tijden waarin we weer met enorme energie ons vrijwilligerswerk gaan doen.

Ondanks alles  willen wij  jullie hartelijk bedanken voor jullie tijd, energie en positieve bijdrage aan onze Stichting in 2021. Helaas moeten we afscheid nemen van onze voorzitter per 31 december, dit willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan, we weten echter nog niet hoe we het moeten gaan organiseren met deze pandemie.

Per 1-1- 2022 verwelkomen wij  onze nieuwe interim voorzitter dhr. Hans Bakker. Dit is ‘m: klik op zijn afbeelding of hier om zijn welkomstwoord te lezen.

Wij wensen  jullie prettige kerstdagen, een goede jaarwisseling en een positief en gezond nieuw jaar toe.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Stichting Natuur & Landschap – Zwijndrechtse Waard. 
Wim Los, Cees Roosendaal en Gert de With.

Klik op onderstaande afbeelding voor de afscheidswoorden van Wim Los: “een tijd van komen en van gaan”

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.