Voorbij: de Tuinvogeltelling 2022, 28, 29 en 30 januari….

 

Als u op onderstaande afbeelding klikt, ziet u per provincie of zelfs per wijk hoe de vogeltelling heeft uitgepakt.

Boomklever, Vink, Roodborst, Appelvink, Spreeuw, Kramsvogel, Koolmees, Boomkruiper, Zanglijster, Heggenmus, Groenling, Pimpelmees, Turkse Tortel, Winterkoning, Merel, Zomertortel, Bonte Vliegenvanger, Gaai, Sperwer, Staartmees, Ekster, Koperwiek, Huismus, Kuifmees, Halsband parkiet, Zwarte mees, Fitis, Gekraagde roodstaart, Sijs, Grote Bonte Specht, Blauwe Reiger, Goudvink, Stadsduif, Tjiftjaf, Kleine bonte specht, Tuinfluiter, Zwartkop, Putter, Kauw, Europese kanarie, Pestvogel, Houtduif, Grote lijster, Kneu …… ze deden allemaal mee, ze telden allemaal mee. Herkende u ze nog niet? No problem…

Klik dan op de afbeelding voor veel meer informatie. Leuk. Doe mee!! 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.