Nationale boomfeestdag 16 maart – zing mee ! Plaats delict: Rotterdamse weg 190

Woensdag 16 maart feestelijke Landelijke boomplantdag. 23 Leerlingen van groep 8 van de basisschool de Tandem (Hoedersekade 1 ) gaan op de Rotterdamse weg 190 Zwijndrecht om half twaalf  5 bomenplanten.

Wethouder Jacqueline van Dongen en de Voorzitter en Bestuur van de S.N&L-ZW zijn daarbij aanwezig. Leerlingen krijgen op school les over bomen van schoolgids Connie van Schaik.

Aangekomen bij de Rotterdamse weg zingen de leerlingen en aanwezige het boomplantdag lied om het geheel een feestelijk tintje te geven (meezingen? oefen dan met de link helemaal aan het eind van dit bericht) De volledige tekst vind je hier 

Na de toespraak van de Wethouder allemaal aan de slag en de bomen planten, een herinneringskoker over deze bijzondere dag en school wordt mee ingegraven. Daarna allemaal als dank een beker chocolade en  alle leerlingen gaan met een verrassing om half een weer terug naar school. Veel dank aan de organisatie, groenvoorziening van Zwijndrecht.

Lidy van der Lans-Exler

klik op onderstaande tekst voor de melodie

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.