Nieuwsbrief Wetenswaard 02 – 2022

 

Hierbij de vijfde nieuwsbrief nieuwe stijl “Wetenswaard” van de SN&L-ZW, de 2de in het nieuwe jaar, samengesteld door Ron Stevense. Klik hier of op een van de afbeeldingen om deze te openen. Lees hieronder alvast zijn column.

“De natuur is weer zichtbaar aan het veranderen. Alles begint te bloeien, de vogels fluiten – het is echt weer om naar buiten te gaan en te genieten – van het mooie weer.

Dat er wel eens omstandigheden zijn die een nieuwsbrief ‘verlaten’, spijt mij. Maar ziekte en tot overmaat van ramp een “echte” computercrash zorgden voor de nodige problemen. Gelukkig was er wel een back up maar even overzetten, gaat nooit zonder de nodige problemen.

Corona voorbij!? Dat weten we niet, maar de activiteiten zijn weer terug. Afgelopen tijd is er veel georganiseerd en het nodige moet nog gedaan worden. Helaas hebben we nog steeds vrijwilligers nodig bij de Stichting voor alle werkgroepen.

Heeft u interesse? informeer eens.

Binnenkort wordt de bevertentoonstelling geopend, maar het is nu al de moeite waard om te gaan kijken. De aanleiding is dat een jonge, dode bever is gevonden. Die is nu – opgezet – te zien.

Ook alle school activiteiten zijn weer begonnen. Alleen de natuur excursies moeten nog opgestart worden. Verschillende personen moet nog benaderd worden en we hopen dit ook binnenkort weer op te pakken.

Een nieuwsbrief is afhankelijk van wat er binnenkomt aan verhalen e.d. Heeft u wat te melden of een ervaring die u heeft meegemaakt in de natuur? Stuur dan eens een verhaal op.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.