Genoeglijke BBQ voor de vrijwilligers SN&L-ZW

De “week van de vrijwilliger” is alweer voorbij. Het initiatief voor deze week kwam van gemeentewege, waar SN&L-ZW gehoor aan heeft gegeven. Die week duurde van 13 tot en met 19 juni. Vandaar de uitnodiging aan de vrijwilligers die betrokken zijn bij de SN&L-ZW:

“Op zaterdag 18 juni willen we om 16:00 uur onze vrijwilligers trakteren op een heerlijke BBQ. Wil je meedoen met de BBQ dan wel graag per mail zo spoedig mogelijk aanmelden op het mailadres ….” aanmelden kon met of zonder partner, je kon aangeven wat graag wilde drinken, zelfs dieetwensen konden worden aangegeven.

Het resulteerde in een groep van ongeveer 40 deelnemers die een aangename middag hadden. Het weer werkte mee, ’t was wel aan de warme kant, nog niet tropisch en in de schaduw van de partytent of onder het lover van de bomen rondom ‘de Munnik’ was het goed toeven.

Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om de certificaten voor de deelnemers aan de reanimatiecursus uit te reiken en – last but not least – oud voorzitter Wim Los officieel uit te zwaaien. Onofficieel was hij al opgevolgd door Hans Bakker, maar nu – eindelijk – kon het officieel. Een passend cadeau voor op zijn bureau zal hem zo lang hij leeft herinneren aan zijn periode bij de SN&L-ZW. En die was best lang. Trouwens, Wim blijft nog verbonden aan ’t Weetpunt vanwege zijn rol als gastheer, samen met zijn echtgenote Thea die als gastvrouw blijft mee doen.

Wim bedankte nog maar eens alle mensen zonder wie een voorzitter ’t Weetpunt niet draaiend kan houden: zijn medebestuursleden, de WG schoolgidsen, de WG Scharrelkids, de WG Natuuronderhoud ZW (onder aanvoering van Ron Stevense) en mensen die vanaf de zijlijn (bijv. de website) hun bijdrage leveren.

Daarna was het de beurt aan de BBQ. Al met al een genoeglijk en smakelijk gebeuren, waarvan de foto’s hierna boekdelen spreken. JR. 19 juni ’22

   

        

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.