Ontdek de wereld van de uilen Woensdag 12 oktober 2022 14.30 – 16.00 uur in de bieb! VOLGEBOEKT.

Ont­dek de we­reld van ui­len!

Samen met de schoolgidsen van ‘t Weetpunt kom je meer te weten over de wereld van uilen. Pluis een uilenbal uit en ontdek wat een uil allemaal heeft gevangen en gegeten. Ook ga je, net als in de middeleeuwen, schrijven met een veer. Spannend! Je mag iemand meenemen om je te helpen bij de activiteit. Woensdag 12 oktober 2022 14.30 – 16.00 uur Bibliotheek Zwijndrecht Walburg. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht. Via de website van de bieb.

https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/ontdek-de-wereld-van-uilen?waar=zwijndrecht

of een mailtje naar: avenema@debibliotheekaanzet.nl 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.