kiwanis wijnfeest … een mooi resultaat

Wijnfeest. 

Op zaterdag 1 oktober organiseerde stichting Kiwanis een sponsorevenement, een wijnfeest, waarbij de opbrengst ten goede zou komen om educatief materiaal voor kinderen in ’t Weetpunt aan te kunnen schaffen. 

Locatie: ‘t Struweel, Rijksstraatweg 5, 2988 BA Ridderkerk (Rijsoord) Wanneer:
Zaterdag 1 oktober van 16:00 tot 19:00 uur.

Het resultaat :

Alle gulle gevers: hartelijk dank!
Hans Bakker las in de Brug editie Hendrik Ido Ambacht nog dit:

Kiwanis Zwijndrecht steunt ’t Weetpunt

Op zaterdag 1 oktober vond in de kas van ’t Struweel in Rijsoord het allereerste wijn-/spijsfeest van Kiwanis Zwijndrecht plaats. Dit feest, waarbij zo’n 60 mensen aanwezig waren, werd mede mogelijk gemaakt door de familie Hamer, die ’t Struweel hiervoor belangeloos ter beschikking stelde.

Kiwanislid Hannie Lips en haar dochter Eveline verzorgden vijf heerlijke gerechten, die stuk voor stuk werden begeleid door lekkere glazen wijn. Mede door deze leuke actie was het mogelijk om een bedrag van 1000 euro aan natuur- en milieu-educatiecentrum ’t Weetpunt te schenken ten behoeve van educatieve materialen voor basisschoolkinderen. 

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers en heeft als motto “Serving the children of the world”. Kiwanis Zwijndrecht zet zich met name in voor projecten voor kinderen in de regio.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.