Nationale tuinvogeltelling 27 – 28 – 29 jan ’23

Het is bijna zover. Over twee weken kunt u samen met meer dan 150.000 anderen tegelijk vogels tellen. Daarom vijf tips om veel vogels in uw tuin te krijgen, want dan is er tenminste wat te tellen. Let op: ook als u geen vogels hebt gezien, is dat belangrijke informatie. Geef dat dus ook door!

De Nationale Tuinvogeltelling wordt sinds 2001 georganiseerd door Vogelbescherming Nederland en Sovon Vogelonderzoek Nederland. Dankzij de Tuinvogeltelling weten we hoe vogels in de winter onze tuinen gebruiken. Met die informatie kunnen we vogels beter helpen en beschermen. Doe ook mee; het is leuk en nuttig!

Klik op de afbeelding om naar de website van Vogelbescherming te gaan. Tientallen tips, voor jong en oud.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.