Boomplantdag ’23

Landelijke Boomplantdag 15-3-2023. Leerlingen van de Ds. Abraham Hellenbroekschool, een prachtige nieuwe school met een goed aangelegde speelplaats, misten nog heel wat  bomen. Groen moet: Leerlingen van deze school hebben samen met de Zwijndrechtse Wethouder 8 bomen geplant. Het was een feestelijke gebeurtenis. Deze Hellenbroekschool staat deze zomer zeker midden in het groen. 

IVN Schoolgidsen hebben eerder alles over bomen uitgelegd, met als slot een quiz. De winnaar mocht als eerste met de Wethouder de eerste boom planten. Zoiets vergeet je toch je hele leven niet. Dit alles in samenwerking met de Gemeente Zwijndrecht en de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard.

Dank aan alle medewerkers van dit evenement. Lidy van der Lans-Exler. IVN natuurgids. 0622816320.  Lidyexler777@gmail.com. ’t Weetpunt, Develpad 169, 3335AR  Zwijndrecht

  

klik op een afbeelding voor het bomenlied

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.