Bijenhotel op de Hooge Nesse

Hieronder staan 4 compilaties van foto’s die weer geven hoe de bijenhotels tot stand zijn gekomen. Klik hier of op de afbeelding om alle foto’s bij elkaar te zien. Eventueel ook afdrukbaar (pdf).

bijenhotels mei 15

Onder de streep het oudere bericht, met links, nog steeds te raadplegen.
——————————————————————————————————– 

Dalton College Barendrecht!!! afdeling Technasium!!! hartelijk welkom op de website van de Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard. Geweldig dat jullie je willen inzetten voor een Bijen of insectenhotel op de Hooge Nesse. Klik op een van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie. [Let op: de twee ‘boeken’ zijn nogal zwaar van inhoud, misschien moet je even geduld hebben.. allebei rond de 500 pagina’s] De eerste indruk is wat minder zwaar, en eventueel ook afdrukbaar [meest linkse afbeelding].

Hooge Nesse indruk 2013 - 2014         Bijenplanten          Gasten van bijenhotels

De twee afbeeldingen rechts boven zijn de voorpagina’s van twee interessante boeken die van de website van “bestuivers” kunnen worden gedownload. Neem de adresregel hieronder over en plaats die in de adresregel van je browser [op deze website werkt de link niet, helaas !!].

www.bestuivers.nl/Portals/5/Publicaties/Bijenplanten_web.pdf
www.bestuivers.nl/Portals/5/Publicaties/Gasten_van_bijenhotels.pdf

Voor een afdrukbaar routekaartje naar de Hooge Nesse per fiets en een afdrukbare, meer gedetailleerde kaart van de Hooge Nesse, kun je klikken op onderstaande afbeeldingen.

fietsroutes Hooge Nesse         wandelen op de Hooge Nesse