Feestje?

Vier je feestje met vriendjes en vriendinnen in ’t Weetpunt, Develpad 169 Zwijndrecht.
We maken voor jou een feestelijke middag in de natuur.
Als het mooi weer is dan wordt het feestje buiten gevierd en kan gekozen worden uit het ‘Nijntjespad’, ‘Knuffelroute’, ‘Kabouterpad’, ‘Pietenpad’, ‘Paashazenpad’, ‘Knapzakroute’, ‘Op zoek naar de sleutel van kasteel Develstein’, ‘Levend Ganzenbord’, ‘Zeilbootje van riet’, ‘Pijl en boog maken’, ‘Foto puzzeltocht’ of ‘Op zoek naar de verdwenen code’.
Bij regen wordt het feestje binnen gevierd en kan gekozen worden uit ‘een vogelhuisje beschilderen of beplakken met mozaïek’, ‘een wilgenkrans vlechten’, ‘een vogelslinger maken’ of ‘een insectenhotel + kunstwerk’ of ‘een vlinder en een krans van wilgentakken’.

Voor een afspraak:  lidyexler777@gmail.com
Klik op bovenstaande feestafbeelding voor de afdrukbare folder, versie  2021 – nog steeds van toepassing – of kijk eens hier

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.