35 jaar Arboretum Munnike Park en SN&L-ZW

Het Arboretum Munnike Park bestaat 35 jaar. In 1988  werd  met de aanleg gestart en op 16 februari 1989 werd de officiële handeling verricht met het aanplanten van de eerste boom, door burg. Mr C. Pijl Hogeweg, mevr. J. van Hofwegen, destijds voorz. van de Juniorkamer Drechtsteden en dhr. A.D. van der Ploeg – medeoprichter van de Vereniging Arboretum Munnike Park en de Stichting Natuur & Landschap – Zwijndrechtse Waard. Sindsdien sponsort de familie van der Ploeg een aantal bomen in het Arboretum. Zaterdag 17 februari 2024, na 35 jaar en een dag, werd een Malus Hornet – gesponsord door Belle, achterkleinkind van Anton van der Ploeg – geplant, saqmen met haar zusje Céline en hun moeder Lotte. Klik op de afbeelding  hieronder om de speech te lezen van de voorz. van de SN&L-ZW.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.