Rabo Club-Support 2023

Wanneer:
4 september 2023 – 26 september 2023 hele dag
2023-09-04T00:00:00+02:00
2023-09-27T00:00:00+02:00
Waar:
bij u thuis, met uw PC, LT, tablet of smartphone..
Kosten:
geen
Contact:

Graag uw aandacht voor onderstaande bericht.

U helpt ons enorm als u dit bericht breed verspreid onder uw kennissenkring, alvast bedankt!

 Rabo Club Support 2023

De stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard doet ook dit jaar weer mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen met de Rabo Club Support actie.

Dit bedrag gaan we gebruiken voor het organiseren van de natuurlessen aan de 5000 basisschoolleerlingen in de Zwijndrechtse Waard door onze schoolgidsen en de aanschaf en of vervanging van materiaal van onze werkgroepen. 

Uw/jouw hulp hebben we daarbij nodig! Bent u/ben jij lid van Rabobank IJsselmonde- Drechtsteden? Stem dan op ons! Van 4 september t/m 26 september 2023 kan er gestemd worden.

Bestuur Stichting Natuur en Landschap Zwijndrechtse Waard

Rabo ClubSupport campagne 2023

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank  graag in clubs en verenigingen. Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw vereniging & geweldig voor de samenleving.

Stemmen

  1. Alleen leden van de Rabobank mogen stemmen. Heb je een RABO-rekening wordt dan gratis lid via https://www.rabobank.nl/leden of de Rabo app.
  2. Leden vanaf 12 jaar mogen stemmen.
  3. Elk lid brengt 3 stemmen uit op 3 verschillende deelnemende verenigingen en stichtingen.
  4. Door het uitbrengen van een stem door een lid accepteert het betreffende lid dat persoonlijke gegevens worden geregistreerd en in het kader van de Rabo ClubSupport stemcampagne worden gebruikt door Rabobank. Rabobank behandelt de gegevens vertrouwelijk en stelt deze niet beschikbaar aan derden, anders dan noodzakelijk voor het uitvoeren van Rabo ClubSupport.
  5. Leden van de Coöperatieve Rabobank kunnen alleen stemmen op clubs of verenigingen die deelnemen bij de lokale leefomgeving waarbij het lid is ingedeeld.

 

Bookmark de permalink.