Kei-tof

Kei tof (stenen schilderen) is erg populair in Zwijndrecht en Ambacht. Er worden nog steeds veel stenen gemaakt en neergelegd.  

Ruilhuisjes. Sinds kort hangt er een ruilhuisje op de Burg. Jansenlaan in Zwijndrecht. Er wordt hier heel veel gebruik van gemaakt. Er worden stenen neergelegd en geruild. Het is voor jong en oud erg leuk.

Sinds donderdag 5 augustus 2021 is er ook een ruilhuisje in informatiecentrum ‘t Weetpunt. Gevestigd in het Munnikepark te Zwijndrecht. Er zijn veel mensen te vinden in het park om stenen te zoeken en neer te leggen. Nu kan er dus in het informatiecentrum ook geruild worden. U bent van harte welkom op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur.

Kinderfeestjes en workshops

Sinds kort worden er ook kinderfeestjes georganiseerd bij ‘t Weetpunt waarbij je stenen kunt schilderen. Erg leuk om te doen met een aantal kinderen. Je verjaardag wordt uitgebreid gevierd met taart en limonade en daarna gaan we aan de slag met stenen schilderen. Dit wordt georganiseerd door Lidy en Sabine. Voor informatie kunt u mailen naar: lidyexler777@gmail.com.

Ook kunnen er workshops voor verschillende doelgroepen georganiseerd worden. Hierbij leert u de kleine kneepjes van het vak wat betreft stenen schilden. Als u hierover informatie wilt, dan kunt u ook mailen naar Lidy.

Sabine van Wijk

klik op de afbeelding voor de verjaardagsfolder, afdrukbaar

   

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.