Nacht van de nacht: 28 oktober ’23

28 oktober 2023: Nacht van de Nacht. Zaterdag 28 oktober is het weer zover! Zet die 19e editie van de Nacht van de Nacht in je agenda en doe inspiratie op voor een mooie, donkere activiteit via de website www.nachtvandenacht.nl. Denk aan een dineren bij kaarslicht, een stadswandeling, op pad met de boswachter of een waar concert op een echt carillon!

Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd. Kijk op www.nachtvandenacht.nl en kies een leuke activiteit uit of organiseer er zelf gewoon een

Let op: ook vanuit ’t Weetpunt wordt e.e.a. georganiseerd: Dit jaar organiseren wij een wandeling in het donker en proberen de geheimen van de nacht te ontdekken. Dieren die we normaal niet proberen we te ontdekken. Er zijn batrecorders aanwezig die de geluiden van vleermuizen kunnen opvangen.

Een nachtwandeling nabij het Weetpunt onder leiding van Ron Stevense.

Thema: geheimen van de duisternis.
Wandeling in het donker door de natuur nabij ‘t Weetpunt.
Zowel voor kinderen als volwassen. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur.

Verzamelen – Develpad 169 (in het ‘t Weetpunt)  3335 AR  Zwijndrecht. 
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Leeftijd van 7 tot 99. 

Programma:
19.30 uur (Weetpunt open om 19.00 uur)
’t Weetpunt korte presentatie wat we kunnen zien en horen.

20.00 Spannende wandeling in het donker met Ron Stevens die om 21.30 eindigt.
www.nachtvandenacht.nl   en  www.natuur-zw.nl 

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.