Puzzelen

Hennie Stege en Wim Los hadden bedacht dat het wel leuk zou zijn om tijdens het feestje ‘sinds 1989’ ook nog iets anders om handen te hebben dan te snoepen en te smikkelen. Vandaar de PUZZEL. Enfin, de aanwezigen hebben die kunnen oppakken en kwamen al snel tot de ontdekking dat we / ze nog lang niet alles weten over de historie en de ‘dagelijkse wetenswaardigheden’ van het Arboretum Munnike Park en al die vrijwilligers van de VAMP en de SN&L-ZW. Wie klikt op de afbeelding ziet in pdf nog eens de vragen met de antwoorden.

Zoals vermeld op het puzzelblad: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, maar mensen die zijn geïnteresseerd in het wel en wee van de vrijwilligers, het park etc. etc. kunnen hier hun hart ophalen. Klik op de afbeelding om de vragen en antwoorden te bekijken.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.