nieuwe start nieuwsbrief WETENSWAARD ???

Beste lezers van Wetenswaard, 

Nieuwe start. Door omstandigheden is het alweer even geleden dat de nieuwsbrief uit kwam. Ron, als enig overgebleven redactie lid krijgt hulp van Hans en het streven is om dit jaar tweemaandelijks een nieuwsbrief uit te gaan geven. Het schema van inleveren kopij en uitgifte van de nieuwsbrief ziet u verderop in deze nieuwsbrief. Verder zijn er wat bestuurswisselingen die aandacht krijgen. Heeft u nieuws op het gebied van de natuur of natuurlijke activiteiten de Zwijndrechtse Waard betreffende ….. schroom niet en stuur het naar ons op ter publicatie.

Heeft u zelf ook ideeën, foto’s of iets te melden geef het dan door, Stuur deze dan naar rstevense@chello.nl

Met vriendelijke groeten, Ron Stevense en Hans Bakker, Redactie “Wetenswaard”

Klik hier of op de afbeelding om de nieuwsbrief te bekijken en/of te lezen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuwsberichten. Bookmark de permalink.